Staldvinduer med brudt kuldebro / Model Nordic

Rationel Staldinventar tilbyder nu også isolerede staldvinduer med brudt kuldebro. Udvendigt har stald vinduerne akkurat det samme udseende som vores velkendte staldvinduer model Basic.  Tidligere har det været nødvendigt at montere et isoleret staldvindue i plast eller et staldvindue i træ til sadelrum, toiletter og øvrige rum, der er opvarmet om vinteren. Rationel Staldinventars nye staldvindue med brudt kuldebro model Nordic er velegnet til moderat opvarmede rum. Model Nordic kan fint bruges i kombination med den lidt billigere model Basic.

Vores stålvinduer med brudt kuldebro leveres altid med termoglas og er fremstillet med samme finish og samme detaljer som vores almindelige stald vinduer:

  • Robust staldvindue i galvaniseret jern - alt er varmgalvaniseret efter sammensvejsning
  • Aluminiumslister- ingen plastik
  • Tremmer af Ø20 rør- ikke rundjern
  • Rustfrie bolte- ingen el-galvanisering
  • Rustfrit fjederaktiveret lukketøj
  • 24 mm 2-lags termoglas
  • Solide hængsler
  • Ingen skruehuller eller plastpropper på udvendig side

Staldvinduerne er fremstillet så den indvendige og den udvendige ramme er termisk adskilt ved hjælp af 10 mm tykt EPDM cellegummi. EPDM-gummien er limet fast på stålprofilerne og holdes samtidigt fast ved sammenklemning af profilerne. Dette betyder, at det både opnås en god termisk adskillelse mellem indvendig og udvendig side, samt at gummilisten sidder bedre fast end gummiet på tilsvarende stald vinduer.

Rationel Staldinventars staldvinduer med brudt kuldebro leveres med 2-lags 24 mm termoglas med lavenergi coating.

Rammene samles med rustfrie bøsninger på indvendig side og skjulte gevindstænger af fiberforstærket nylon. Dermed sikres det, at det ikke er metallisk kontakt mellem den indvendige og den udvendige side. Konkurrerende staldvinduer med brudt kuldebro, bliver som regel samlet med selvskærende skruer, der bryder isoleringen, og leder varme fra den indvendige til den udvendige side. Ovenstående betyder, at vores fastkarm vindue med brudt kuldebro opnår en samlet u-værdi på kun 1,25 W/m2K. Vinduet vil derfor ofte være et godt valg til saddelrum, værksteder, frokoststuer mv.