Hesteboks med bue

Hos Rationel Staldinventar elsker vi to ting; udfordringer og hestebokser med buer!

Det kræver erfaring og dygtige håndværkere at fremsitille en flot hesteboks med bue. Vi tilbyder grundmodellerne Highrider, Lowrider og Jubilæum, der alle har bue på oversiden og hængslet låge. Vores dygtige smede elsker dog at lave specialversioner af  vores populære hestebokse med buer. Buen kan fremstilles 100% efter kundeønske. Alt er muligt - kun fantasien sætter grænse! Som udgangspunkt valser vi altid buen i ø60 mm rør med stor godstykkelse. Ønskes et lettere design, kan vi dog lave boksfronten i ø48 mm rør med ekstra stor godstykkelse, som på vores model Jubilæum. Billige hestebokse med bue bliver ofte lavet i ø48 mm rør med en lille godstykkelse. Det er vigtigt at være opmærksom på, at de anvendte profiler, har tilstrækkelig styrke. En boksfront med hængslet dør og bue bliver let for vakkelvorn, hvis rørprofilerne er for svage.

Heste bokse med buer i frontsiderne og lave hængslede døre ser godt ud. Samtidigt har hesten fuldt udsyn til staldgangen fra hesteboksen. Der er ingen fare for at hesten rammer den traditionelle skinne med nakken, hvis den trækker hovedet hurtigt tilbage. Der er helt frit i dørhullet.

Nedenfor kan du se eksempler på nogle af de eksklusive hestebokse med bue, vil har specialfremstillet til vores kunder.

 

Alle de viste hestebokse med bue kan leveres med bambusplanker, hårdttræsplanker, lærkeplaner og plastplanker.

Du bestemmer selv størrelsen. Der er ingen ekstraomkostninger forbundet med specialmål. Dog er det pænest ved flere bokse på række, at de har en ens størrelse, så radius på buerne bliver ens.  Det er mulig at kombinere bokse med lave og høje buer. Vi laver altid en tegning af boksene inden vi igangsætter produktionen, så kunden kan se, hvordan det kommer til at se ud.