Galvaniserede staldvinduer efter ønske

Vi har et bredt udvalg af staldvinduer til heste, som er udført af kraftige varmgalvaniserede stålprofiler med lodrette tremmer og fjederaktiveret lukketøj.

Galvaniserede staldvinduerDer er kræset for funktion og funktionalitet.

Fakta og fordele:

  • Aluminiumslister - ej plastik
  • Tremmer af Ø20 rør - ej rundjern
  • Rustfrie bolte - ej elgalvanisering

Derudover er der selvfølgelig det gennemførte design, der bl.a. kan ses på, at vi ikke skruer glaslisterne fast, men benytter et patenteret kliksystem.

Se galleri med staldvinduer

Sidehængsler gør det muligt for hesten at stå med hovedet i det fri. Dette er meget vigtigt, da der i mange hestestalde er akutte støvproblemer. Ud over at stå helt åbne kan vinduerne også leveres med et stå på klem beslag, så de kan stå åbne i 2 positioner.

Vore staldvinduer fås med termoglas, almindeligt glas og hærdet glas.

Vi er gerne behjælpelige med opmåling og vejledning i hvilke staldvinduer, der passer til din hestestald. Denne service koster ikke noget, så kontakt os endelig.

Vi oplever ofte, at hestene konstant står med hovedet ude af vinduerne og følger med fra deres hestebokse, når f.eks. de gamle faste støbejernsvinduer er udskiftet med nye oplukkelige staldvinduer. Det er meget håndgribeligt hestevelfærd!

Ifølge den nye hestelov skal der være min. 7% "naturligt lysindfald" af af det samlede gulvareal. Det kan komme fra staldvinduer, staldporte og stalddøre samt evt. ovenlys i stalden.

Vinduerne bliver fremstillet i alle mål på egen fabrik i Hedensted, Danmark.

Du er velkommen til at komme forbi og se vores lille udstilling af vinduer.

Scroll til toppen